Cursussen

Kunst is de taal van je gevoel en hart. Leer weer spelen als een kind.

Intuïtief schilderen, jezelf op schildersdoek uitdrukken via een innerlijke reis

Intuïtief schilderen wordt als is een innerlijke reis gezien, een ontdekkingsreis naar datgene wat in jezelf aan gevoelens leeft en die via verfexpressie uitdrukking geeft op een schildersdoek. Intuïtief schilderen bestaat uit innerlijk luisteren, voelen naar jezelf en dat via expressie energetische energie in kleuren naar de buitenkant te brengen. Je gaat als het ware met jezelf op een expressieve of intuïtieve manier met verf aan de slag om je innerlijke gevoelens vorm te geven aan jouw innerlijke beleving. Soms zul je blokkades tegenkomen en soms zal de innerlijke stroom je meenemen. Maar de verbinding met jezelf en voelen wat jou beweegt zijn de meest vreugdevolle momenten. Er wordt gestart met een geleide meditatie, dat betekend een ondersteuning in het thuiskomen bij jezelf, en via een startopdracht maak je verbinding met datgene wat in je leeft. Ik werk met kleine groepen waardoor er maximale aandacht is voor het individuele proces. Uiteraard bespreken we de schilderijen na.

Er bestaat ook een mogelijkheid om via klassieke muziek klanken je expressie op een intuïtieve manier naar buiten te brengen.

Cursus Intuïtief schilderen gaat van start bij voldoende aanmeldingen (minimaal 4 personen) via e-mailadres zie: contact.

Voor informatie kunt u e-mailen zie: contact