Bloesem Remedies voor de nieuwe tijd.

Bloemenveld-300-x-3001

Nieuwe tijds remedies

Momenteel vinden er zoveel veranderingen in ons bewustzijn plaats, dat onder deze nieuwe invloeden van de nieuwe tijd mensen, kinderen dit als niet prettige ervaren. Deze nieuwe tijdinvloeden kunnen onder andere lichamelijk en geestelijk allerlei verstoringen geven van het evenwicht, vermoeidheidsklachten, concentratie stoornissen, en een algemeen gevoel van niet lekker in je vel zitten. Er zijn nieuwe tijds bloesem remedies beschikbaar gekomen om het evenwicht weer te herstellen.

De werking van deze bloesem remedies voltrekt zich op energetisch gebied. Ze werken in bij gebruik op het emotionele, het mentale of spirituele gebied. De reden om met nieuwe tijds remedies te beginnen komt voor uit fysieke klachten. Je lichaam geeft aan dat er problemen zijn en daar wil je graag vanaf. Vaak krijgt je in de regulieren gezondheidszorg te horen dat je er maar moet leren leven, omdat er geen oplossingen geboden kunnen worden en men dan uitbehandeld is. Voor deze groep mensen dit verder zoeken op het alternatieve gebied, kan bloesem remedies een ondersteuning geven aan de gevoeligheid die men zowel lichamelijk als geestelijk ervaart, waardoor klachten kunnen ontstaan.

Met nieuwe tijds bloesem remedies leert men naar zichzelf te kijken en waardoor bewustwording processen aanvangen en op een vriendelijke en natuurlijke wijze worden begeleid. Tegenwoordig heb je situaties waarin straling verschillende vormen aannemen, zoals de gsm telefoons, de radioactiviteit, de elektrische vervuiling, genetische verstoringen op natuurlijke energetische energieën.

De natuur is een afspiegeling van het hogere, goddelijke en wij zijn hier een uitdrukking van. Alles bestaat uit energetische energieën, zowel de mens, planten, dieren, en mineralen. Als deze energetische trilling frequenties van energieën in disharmonie zijn gekomen kan met de nieuwe tijds bloesem remedies de juiste trilling van de disharmonie van lichamelijke en geestelijke klachten weer in harmonie herstellen en emotioneel ondersteuning bieden.